top of page

Bent u ontevreden van uw oude permanente make up? 
Heeft u
pmu laten plaatsen maar bent u hier totaal niet blij mee?
Zijn jouw wenkbrauwen teveel verzadigd
?
Heeft u laser sessies achter de rug, maar houd u nog bepaalde kleuren over?


We zijn ervan overtuigd dat onze li-ft behandeling een uitstekende oplossing is voor iedereen die permanente make-up wil lichter maken of verwijderen

Salt/Saline removal Methode

Ultieme verwijdering van tatoeages met zoutoplossing
We benutten de kracht van de natuur om slechte of ongewenste permanente make-up, microblading, hoofdhuidwerk en lichaamstatoeages op te tillen, lichter te maken en te verwijderen

Li-FT® is een geheel natuurlijke, hypertone oplossing die geen zuren en geen chemicaliën bevat. Li-FT® werkt bij het verlichten van elke permanente make-up procedure en kleinere lichaamstatoeages.

In tegenstelling tot traditionele verwijderingsmethoden, zoals laserbehandelingen, maakt onze PMU Removal gebruik van een veilige en effectieve zoutoplossing om de inkt geleidelijk af te breken en te verwijderen. Dit betekent dat onze behandeling geschikt is voor verschillende huidtypes en kleuren van tatoeages, inclusief moeilijk te verwijderen kleuren zoals rood en geel.

Li-FT® zal pigment/inkt die net in de huid is getatoeëerd gedurende maximaal 48 uur lichter maken. Li-FT® is veilig te gebruiken rond de ogen en het verwijderen van mislukte eyeliners wanneer veel andere merken zoutoplossing dat niet kunnen.

Een lifesaver als het aankomt op mislukte permanente make up.

We kunnen je mislukte wenkbrauwen lichter maken en verwijderen zodra je ze hebt gedaan!

U hoeft niet meer te wachten tot ze genezen zijn... laat ze nu verwijderen.

De Emergency Li-FT® Removal-techniek wordt uitgevoerd zonder naalden. Er worden geen naalden gebruikt, noch enige tatoeagetechniek of op welke manier dan ook in de huid breken.

Dit is een veilige en zachte manier om vers geïmplanteerd pigment uit het gebied te halen.

Als de huid eenmaal is verwond, hebben we een korte tijd voordat de epidermale korst volledig is gevormd. Totdat die epidermale korst volledig is gevormd, kan het gebied de Li-FT®-oplossing accepteren en absorberen. Het is het beste als de procedure niet ouder is dan 48 uur. 

Als u iemand bent bij wie de wenkbrauwen in de afgelopen 48 uur zijn gedaan, u vindt dat ze slecht zijn gedaan en u wilt proberen het pigment eruit te halen, dan kunnen Li-FT® en de Emergency Removal-techniek wellicht helpen.

Zout/zoutoplossing werkt volgens de theorie van "osmose"

Osmose is een proces waarbij moleculen van een oplosmiddel (water) de neiging hebben om door een semi-permeabel membraan (huid) te gaan van een minder geconcentreerde oplossing naar een meer geconcentreerde oplossing.
 

Dit bereikt dezelfde hoeveelheid concentratie aan elke kant van het membraan ... genaamd Egalisatie. De beweging van water brengt de percentages zout tot water in evenwicht.

Door een hogere concentratie zout/zoutoplossing te implanteren dan wat van nature in het lichaam aanwezig is, ontstaat het proces van osmose. Wanneer Li-FT® wordt geïmplanteerd in de bovenste dermale laag waar het te verwijderen pigment zich bevindt... begint de beweging.
 

Water in de cellen onder het pigment bevat minder zout en water zal stijgen naar het gebied met hogere zoutconcentraties.

Egalisatie dwingt het pigment van de dermale laag naar de opperhuid door osmotische druk.
 

Dit is een natuurlijk proces om gelijk te worden aan de hogere concentratie zout en water.

Het pigment komt vast te zitten in het korstje en als het korstje eraf valt gaat een deel van het pigment mee. Hopelijk... gaat er veel pigment mee met het korstje.

De procedure voor het verwijderen van zoutoplossing kan voor sommige cliënten ongemakkelijk zijn, maar voor de meesten is het volkomen aanvaardbaar.

Het Li-FT®-proces voor het verwijderen van zoutoplossing kan ongemakkelijk zijn voor mensen die gevoelig zijn, maar is voor velen aanvaardbaar en sommigen beschrijven het zelfs als licht ongemak. We tatoeëren gewoon de Li-FT® Saline Solution in de huid, net zoals we doen met onze permanente make-up of body tattoo-procedures. Het enige verschil is dat we in de Li-FT® Saline Solution dopen in plaats van pigment/inkt. Een hoogwaardige plaatselijke verdovende crème wordt gebruikt om het gebied vooraf te verdoven en indien nodig kan tijdens de hele procedure een niet-epi secundaire verdoving worden gebruikt.

Er is steeds meer keuze op de markt, die allemaal geweldige verwijderingsresultaten beloven, dus hoe weet u welke inktverwijderaar u moet kiezen?

 • Li-FT bevat geen zuren: Zure oplossingen bevatten ingrediënten zoals TCA (trichloorazijnzuur) of glycolzuur. Deze zuren veroorzaken een reactie in de huid en breken de bindingen tussen cellen, inkten en pigmenten af. Huidprofessionals raden deze methoden over het algemeen af vanwege de gevaarlijke chemische eigenschappen van de gebruikte zuren. Naast het verwijderen van inkt en pigment, kan het gebruik van zuren littekens veroorzaken en de natuurlijke pigmentatie van de huid verwijderen.
   

 • LIFT bevat geen alkaline: Hoewel het woord alkaline niet zo hard klinkt als 'zuren', werken ze op een vergelijkbare manier en kunnen ze dezelfde littekens en verwijdering van natuurlijke pigmentatie van de huid veroorzaken als zuren. Alkalische verwijderaars bevatten ingrediënten zoals kalium, calciumhydroxiden, CaO, ongebluste kalk.
   

 • LIFT is in het laboratorium geformuleerd: de zoutoplossing van LIFT is in laboratoriumomstandigheden gemaakt om precies de juiste sterkte te hebben. Te zwak en een zoutoplossing zal heel weinig doen, maar te sterk en zoutoplossing kan ervoor zorgen dat cellen uitdrogen, ze vernietigen en littekens veroorzaken. Zware metaalzouten zul je ook nooit in LIFT aantreffen.
   

 • LIFT is goedgekeurd door verzekeringen: Vanwege de hoge kwaliteit van de formule en de staat van dienst is LIFT goedgekeurd door bekende verzekeringsmaatschappijen. Controleer altijd of de oplossing die u gebruikt geschikt is voor verwijdering.
   

 • Li-FT® maakt het ook niet uit of het pigment dieper, middelmatig of ondieper is... het zal het osmoseproces in gang zetten en het naar de oppervlakte gaan verplaatsen.
  Dit is een van de voordelen van zoutoplossing. 

   

 • Li-FT® Saline-oplossing heeft helemaal geen invloed op het wenkbrauwhaar... het zal er niet voor zorgen dat het uitvalt. Laser kan wenkbrauwhaar permanent verwijderen. Als een klant slecht getatoeëerde wenkbrauwen heeft en deze wil laten verwijderen EN er wenkbrauwhaar aanwezig is, is Li-FT® zoutoplossing verwijderen de beste keuze.
   

 • Het verwijderen van Li-FT®-zoutoplossing heeft geen invloed op de huid als de juiste technieken worden toegepast en het opnieuw uitvoeren van de procedure of tatoeage is meestal succesvol. Als je overweegt om de PMU- of tattoo-procedure opnieuw te laten doen... dan is Li-FT® zoutoplossing verwijderen is de beste keuze.
   

 • Li-FT®-zoutoplossing is veilig en effectief bij het verwijderen van slecht aangebrachte eyeliner-tatoeages, inclusief gemigreerde eyeliners. Li-FT® is een van de weinige zoutoplossingen die momenteel op de markt zijn en die rond de ogen kan worden gebruikt. Er zijn veel klanten met mislukte of gemigreerde eyeliners die hulp zoeken. De aangeleerde Li-FT®-zoutoplossing en -methoden zijn veilig, effectief!
   

 • Li-FT® zoutoplossing is veilig en effectief bij het verwijderen van slecht uitgevoerde lip-tatoeages. 

 • Li-FT®-zoutoplossing herkent geen kleur... het maakt niet uit welke kleur het pigment heeft... het zal het opheffen. Li-FT® herkent pigment gelijkmatig, dus het verwijdert alle pigment, inclusief wit.

 • Li-FT® Saline verwijdert titaniumdioxide omdat het geen kleur herkent, maar pigment op uniforme wijze; dus het kan zeer effectief zijn bij het verwijderen van alle kleuren, inclusief wit. 
  Li-FT®-zoutoplossing is niet alleen effectief bij het verwijderen van titanium of pigmenten die titanium bevatten... het kan ook titanium verlichten en verwijderen dat door een laser is geraakt en geoxideerd. Vanwege de grotere deeltjesgrootte en het gewicht van titanium kan het echter langer duren om de gewenste resultaten te bereiken. Binnen de titaandioxidefamilie is er titanium van slechte kwaliteit en titanium van hoge kwaliteit. Titanium heeft de grootste deeltjesgrootte van alle pigmenten, titanium van slechte kwaliteit zal echter een nog grotere afmeting hebben dan hoge kwaliteit.

 

Helaas zijn er veel mislukte PMU's en nog ongelukkiger is dat sommige technici camouflagepigmenten gebruiken om te proberen het te verdoezelen of te verbergen. Camouflage- of huidskleurpigmenten zijn bijna allemaal titanium en het is geen goede correctiemethode... het werkt niet en wordt niet aanbevolen. Als zodanig...velen van ons zien klanten die dit hebben laten doen...Li-FT® werkt opmerkelijk goed in de meeste gevallen. Titanium kan in sommige gevallen koppig zijn en in andere gevallen... Li-FT® haalt dat spul er snel en efficiënt uit.

 

Het verwijderen van zoutoplossing duurt veel langer om een grote tatoeage te verwijderen.

Omdat we tatoeagenaalden en tatoeagetechnieken gebruiken bij het verwijderen van zoutoplossing, duurt het veel langer om de huid te openen voor een grote tatoeage. Zo lang in de huid zitten en zo'n grote wond hebben, wordt niet aanbevolen. Dit is waar laser zeker voordeliger en aanbevolen is.

Li-FT® zoutoplossing werkt opmerkelijk goed op kleine tatoeages. We raden aan om tatoeages die niet groter zijn dan een kaartspel.

"Hoeveel Li-FT®-sessies zijn er nodig?"

 

Het antwoord, hoe simpel het ook mag lijken, is dat we het echt niet weten.
Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het aantal Li-FT®-sessies dat een bepaalde cliënt nodig heeft. 

 

 • Welke kleur pigment verwijder je?

De kleur van het pigment speelt een grote rol bij het aantal Li-FT®-sessies dat u nodig heeft. Verschillende kleuren zullen sneller verdwijnen dan andere. Koolstof, dat het kleinste moleculaire pigment is, heeft de neiging om het snelst te verwijderen. Vanwege zijn grootte kun je het zo zien dat koolstof het "lichtste" pigment zou zijn, daarom zal het bij het uitvoeren van Li-FT® het oppervlak veel gemakkelijker bereiken dan kleuren zoals rood, roze of wit.
Titanium (wit) is het grootste moleculaire pigment en kan worden beschouwd als de "zwaarste" kleur om te verwijderen.

 

 • Hoe diep is het pigment geïmplanteerd?

De diepte van het pigment is belangrijk omdat Li-FT® werkt via het proces van osmose. Als het pigment dat u probeert te verwijderen erg diep is geïmplanteerd, duurt het langer om dat pigment te Li-FT® naar het huidoppervlak.
 

 • Hoe verzadigd is het pigment?

Verzadiging is een sleutelfactor bij het bepalen van het aantal Li-FT®-sessies. Je ziet direct verzadiging. Wat dit betekent is dat de vorige artiest echt een ton pigment in de huid heeft geïmplanteerd. Hoe meer verzadigd het pigment, hoe meer sessies je nodig hebt.
 

 • Waar zit de tatoeage die je gaat verwijderen?

Geloof het of niet, het duurt langer om tatoeages op bepaalde plaatsen te verwijderen.
Wat is het huidtype van de klant?
Zo ook bij Permanente Make-up, ook het huidtype van de klant is bij Li-FT® een bepalende factor. Zijn ze vettig? Zijn ze een volwassener huidtype? Hebben ze grote poriën? Dit zijn allemaal goede punten om rekening mee te houden bij het uitvoeren van Li-FT® en het "schatten" van het aantal sessies dat nodig is.

 

 • Wat is het genezingsproces van de cliënt?

Het genezingsproces is uiterst belangrijk bij het verwijderen van Li-FT®. U moet er altijd voor zorgen dat je de juiste nazorg volgt. Als een klant de nazorg niet volgt, kan dit de voortgang van uw Li-FT®-verwijdering ingrijpend beïnvloeden.


Houd er rekening mee dat hoewel deze punten kunnen helpen het aantal Li-FT®-sessies te beperken, dit nog steeds niet gegarandeerd is. 

En het allerbelangrijkste: VERTROUW OP HET PROCES!

Verschillende artiesten die niet bekend zijn met Li-FT® Tattoo Lightening, denken misschien dat het product zelf chemicaliën of zuren bevat.

Maar we kunnen u zeker verzekeren dat er geen zuren of chemicaliën in dit geweldige product zitten.

Li-FT® is een volledig natuurlijk zout-/zoutoplossingsproduct met enkele van de beste resultaten in de huidige industrie.

Li-FT® is gemaakt door Li Pigments, een erkend, zeer erkend en gerespecteerd laboratorium voor de productie van cosmetica. Alle Li-pigmenten (inclusief Li-FT®) zijn gecertificeerd veganistisch en Li-pigmenten volgen alle richtlijnen van de FDA.

Li-FT® is uitgebreid getest door een extern, onafhankelijk laboratorium op veiligheid en zuiverheid.

 

De ingrediënten:

Zout!
Li Pigments koos bepaalde soorten natuurlijke, schone zouten in combinatie met elkaar in extreem specifieke percentages om ultieme verlichting en resultaten te bereiken. Deze speciale zouten worden vervolgens vermalen tot een fijn poeder, waardoor alle gruis wordt verwijderd en een snelle en gemakkelijke implantatie mogelijk is.

Citroenzaadextract en Sinaasappelzaadextract
Beide extracten zijn opmerkelijk effectief bij vervaging en afschilfering. De combinatie van de twee is een sterke kracht om rekening mee te houden. Het hebben van niet één, maar TWEE fruitextracten draagt bij aan het bereiken van optimale verlichtingsresultaten.

Aloë Vera
Aloë Vera is een rijk verzachtend middel waarvan bekend is dat het de genezing van beschadigd of droog haar en huid bevordert. Wetenschappers hebben ontdekt dat Aloë verdovende, antibacteriële en weefselherstellende eigenschappen heeft. Aloë Vera helpt ook bij het genezen van brandwonden door vlammen, zon en straling. Het kan worden gebruikt op geschaafde, blaren huid en koortslippen. Aloë heeft salicylaten die zowel ontstekingsremmende als pijnstillende eigenschappen hebben. Het bevat ook magnesiumlactaat, een stof die histaminereacties kan remmen die onder andere jeuk en irritatie van de huid kunnen veroorzaken.


Goudsbloem
Calendula is een plant die bekend staat om zijn hydraterende, kalmerende, samentrekkende, antiseptische, genezende, verkoelende, ontstekingsremmende, verkwikkende en aromatische eigenschappen. Deze bloem kan ook worden gebruikt om medicijnen te maken en wordt vaak gebruikt voor wonden, huiduitslag, infectie, ontsteking en vele andere aandoeningen.
 

Naast deze geweldige ingrediënten heeft Li-FT® geen scheiding en is de consistentie perfect voor zowel machinale als handmatige gebruikers. Vanwege de zorgvuldige uitvoering door Li Pigments om zo'n veilig product te vervaardigen, werd Li-FT® al snel het nummer één zoutoplossingsproduct in de branche en blijft bewijzen dat het die titel waardig is!

WAT MAAKT LI ZO VEILIG EN VERTROUWD?

 

Gecertificeerd veganistisch. Niet veganistisch vriendelijk, veganistisch gecertificeerd! Alle natuurlijke conserveermiddelen, GEEN chemische conserveermiddelen ooit. Geen chemicaliën. Alle producten worden door een extern, onafhankelijk laboratorium getest op zuiverheid en veiligheid.

Laser vs. Saline Removal

Zowel zoutoplossing als laser zijn gerespecteerde verwijderingsmethoden. Beide kunnen verbazingwekkend effectief zijn en de resultaten opleveren waarop u hoopt. Zoutoplossing en laser kunnen niet meer verschillen, dus hoe weet u welke methode het beste en meest effectief is voor u en uw specifieke geval? De hier vermelde informatie zal hopelijk enig inzicht verschaffen en u helpen bij het kiezen van de verwijderingsmethode die het beste bij uw behoeften past.

bottom of page