top of page

Ben je het beu om te gaan met onhandelbare wenkbrauwen die weigeren mee te werken?

Ben je op zoek naar perfect gedefinieerde en gevoede wenkbrauwen die je natuurlijke schoonheid versterken? Zoek niet verder! Wij hebben de oplossing waar u naar op zoek was. 
 

Inlei Brow Bomber, ontworpen om uw wenkbrauwspel naar een hoger niveau te tillen!

Het is een cosmetische procedure die is ontworpen om de wenkbrauwen een vollere, dikkere en meer gedefinieerde look te creëren en kan ook helpen om eventuele weerborstels, asymmetrie of dunne gebieden in de wenkbrauwen te corrigeren. 

Inlei Brow Bomber

InLei® Brow Bomber is een professionele  behandeling van de wenkbrauwen, die het doel hebben het haar te voeden met maximale voedingswaarde. 

We zijn verheugd om u kennis te laten maken met ons revolutionaire product,


1.  Brow Bomber voedt je wenkbrauwharen: Onze Inlei BrowBomber is speciaal ontwikkeld om je wenkbrauwharen te voeden en te versterken. Doordrenkt met verrijkende ingrediënten, bevordert het een gezonde haargroei en zorgt het ervoor dat je wenkbrauwen er voller en levendiger uitzien dan ooit tevoren.

2. Verbeter je natuurlijke schoonheid: Omarm je natuurlijke schoonheid en maak een blijvende indruk, waar je ook gaat. Het is een geschikte optie voor personen met weerbarstige of naar beneden groeiende wenkbrauwharen, omdat het kan helpen om ze te onder controle te krijgen en vorm te geven. De wenkbrauwhaartjes worden in de gewenste richting geplaatst, wat resulteert in een fris en verzorgd uiterlijk.

3. Professionele resultaten: De resultaten houden doorgaans enkele weken aan, afhankelijk van de individuele haargroeicyclus. Zeg vaarwel tegen dunne wenkbrauwen. Met Inlei Brow Bomber kunt u prachtig gevormde en gedefinieerde wenkbrauwen krijgen die uw gelaatstrekken perfect aanvullen.

De Brow Bomber Butter wordt als laatste toegevoegd aan de behandeling en is ook als
enkel product te gebruiken voor de wenkbrauwen.

 

De Brow Bomber Butter heeft een opmerkelijke werkzaamheid, niet alleen tijdens de behandeling maar ook als een enkel product, omdat het rijk is aan gehydrolyseerde oliën met sterke nutritionele eigenschappen die de haarstructuur binnendringen en er een beschermende film omheen creëren.

 

In het bijzonder bevat Brow Bomber-butter een krachtige mix van oliën die het haar voedt, herstelt, beschermt, omhult en zacht maakt.
 

Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

 

 • Amandel olie: voedend/hydraterend/verzachtend - Met zijn voedende en verzachtende eigenschappen maakt het het haar zacht, helder en gevoed. Uitstekende remedie tegen haaruitval omdat het dankzij hydratatie het kan voorkomen.
   

 • Macadamia olie: antioxidant/ regenereert/ anti veroudering/ beschermend/ verzachtend/herstellend/ bevat: vitamine E, Omega 3, oliezuur, palmitoleinezuur - Brengt de talgproductie in evenwicht, voedt, hydrateert en herstructureert het haar zonder het te verzwaren. In de zomer beschermt het de haren van de wenkbrauwen door de kleur langer onveranderd te houden
   

 • Arganolie: Voedend/ hydraterend /geeft glans/ geeft zachtheid/ hersteld de haarstructuur / bevat: aminozuren, omega 3, omega 6 ,vitamine E en A - Het absorbeert snel, hydrateert , neutraliseert vrije radicalen , geeft zachtheid en zijdeachtigheid. Het hersteld droog, broos en glansloos haar.
   

 • Calendula lip-extract: kalmerend/ rustgevend/helend/ anti- irriterend/ antiseptisch - Het heeft een verzachtende werking op de rode en ontstoken huid en normaliseert dankzij zijn eigenschappen de talgproductie

 • Kamillebloemen extract: ontstekingsremmend /beschermend /beschermt tegen allergie - Kamille is altijd sterk aanbevolen voor behandelingen, vooral voor licht haar. Het heeft een beschermende werking tegen externe agressies en is een krachtige onstekingsremmer die beschermt tegen allergieën

Om u te helpen uw gewenste wenkbrauwtransformatie te bereiken, nodigen wij u uit om een afspraak te maken in onze salon. Onze zeer bekwame en ervaren wenkbrauwspecialiste zal u persoonlijke begeleiding bieden en de perfecte wenkbrauwvorm leveren die past bij uw unieke gezichtsstructuur.


Geef jezelf de verwennerij die je verdient door vandaag nog een afspraak te maken. 

bottom of page