top of page

About us

JD werd officieel opgericht in 2011 en is sinds 2019 gevestigd in Wetteren.


Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de nieuwste trends en technieken, zijn we toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening.


Bij ons draait alles om het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid en het creëren van verfijnde looks die lang meegaan. 


Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat we u de best mogelijke service kunnen bieden.

 

We streven ernaar om elke behandeling aan te passen aan uw unieke behoeften en we streven naar perfectie in alles wat we doen.

We zijn niet alleen gepassioneerd door schoonheid, maar ook door educatie. Ons team blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de schoonheidsindustrie. We delen graag onze kennis en expertise met u, zodat u geïnformeerde keuzes kunt maken en zelfverzekerd kunt zijn in uw schoonheidsroutine. Ook bieden wij op maat gemaakte trainingen!
 

In ons salon geloven we dat zelfzorg een essentieel onderdeel is van een evenwichtig en bevredigend leven. 
 

We hechten ook veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en volgen strikte hygiëneprotocollen om ervoor te zorgen dat elke behandeling zorgvuldig en professioneel wordt uitgevoerd. Jouw tevredenheid en comfort staan bij ons voorop.

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan behandelingen die zijn ontworpen om uw natuurlijke kenmerken te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten.  

About

My name is Joyce Desmedt

Business owner -  HSP-er en heldervoelend.

Dit is mijn unieke kracht voor het runnen van mijn zaak

  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp
Zaakvoerder JD beauty
bottom of page