top of page

Of je nu een vrouw of een man bent, deze behandeling is speciaal ontworpen om je gezichtskenmerken te verbeteren, je een open blik te geven en je gehele uitstraling te transformeren.
 

. Onze getalenteerde specialisten weten precies hoe ze jouw wenkbrauwen moeten vormgeven om je unieke uitstraling te benadrukken en je gezicht een frisse en verfijnde uitstraling te geven.

Browshaping

Wat maakt onze browshaping-behandeling zo uniek?

We zijn trots op ons vermogen om de esthetische kwaliteit van je gezicht te verbeteren door middel van onze technieken. Of je nu vollere wenkbrauwen wilt, een strakkere boog of een zachtere vorm, we zullen samenwerken om de perfecte look te creëren die past bij jouw persoonlijke stijl en gezichtskenmerken.

 

Bovendien gaat browshaping verder dan alleen het aanpassen van je wenkbrauwen. Het heeft een directe impact op je algehele uitstraling. Door je wenkbrauwen in balans te brengen en te vormen, kunnen we je ogen beter laten uitkomen en je hele gezicht een jeugdige en frisse uitstraling geven.
 

Er zijn verschillende methoden om je wenkbrauwen vorm te geven, waaronder:
 

 1. Epileren:

  Epileren is het verwijderen van ongewenste haartjes met behulp van een pincet. Je kunt individuele haartjes verwijderen om de vorm van je wenkbrauwen te definiëren en te verbeteren. Zorg ervoor dat je een schoon en scherp pincet gebruikt en voorzichtig te werk gaat om overplukken te voorkomen.

   

 2. Waxen: 

  Waxen is een snellere methode om meerdere haartjes tegelijk te verwijderen. Het houdt in dat een warme of koude wax op de ongewenste haartjes wordt aangebracht en vervolgens met een snelle beweging wordt verwijderd met of zonder een waxstrip.

   

 3. Threading:

  Threading is een techniek waarbij een draad wordt gebruikt om meerdere haartjes tegelijk te verwijderen. De draad wordt in een bepaald patroon over de huid bewogen, waarbij de ongewenste haartjes worden gevangen en uitgetrokken. Threading wordt vaak uitgevoerd door getrainde professionals.

   

 4.  Trimmen:
   

Soms kunnen de wenkbrauwhaartjes te lang worden en onverzorgd lijken. In dat geval kun je een scherpe schaar gebruiken om de haartjes voorzichtig bij te knippen. Kam de haartjes omhoog met een wenkbrauwborsteltje en knip voorzichtig de uiteinden af die boven de natuurlijke wenkbrauwlijn uitsteken.

Wil je de voordelen van onze browshaping-behandeling zelf ervaren? 

Kies voor onze browshaping-behandeling en ontdek hoe je gezichtskenmerken worden verbeterd.

Onze deskundige medewerker staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Aarzel niet langer en boek vandaag nog jouw behandeling!

bottom of page