top of page

Ben je het zat om elke ochtend kostbare tijd te besteden met het

aanbrengen van laagjes mascara of te worstelen met wimperkrullers?
Droom je van mooie, volumineuze wimpers die je ogen doen knallen en je dat extra zelfvertrouwen geven? Zoek niet verder!

 

We zijn verheugd om u kennis te laten maken met ons ongelooflijke product, We hebben de oplossing die uw schoonheidsroutine radicaal zal veranderen en u moeiteloos prachtige wimpers zal geven:
de Inlei Lashfiller! Een doorbraak in de wereld van wimperverbetering!
De sleutel tot dikkere en gezondere wimpers in slechts drie behandelingen.

Inlei lashfiller

Onze Inlei Lashfiller is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die hun natuurlijke schoonheid willen verbeteren zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid.

Dit is wat ons product onderscheidt en waarom de inlei lashfiller de perfecte keuze is voor jou:

 

 • Dikkere wimpers in 3 behandelingen: Zeg vaarwel tegen dunne wimpers! Inlei LashFiller is speciaal ontwikkeld om de dikte en dichtheid van uw wimpers te verbeteren. Met onze innovatieve behandeling kunt u in slechts drie sessies merkbaar dikkere wimpers krijgen. Bereid je voor om versteld te staan van de transformatie!: wij geloven dat de sleutel tot schoonheid in de natuur zelf ligt. Daarom is onze Inlei Lashlift gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Zeg vaarwel tegen agressieve chemicaliën en hallo tegen prachtig gelifte wimpers die er natuurlijk prachtig uitzien en aanvoelen!

  InLei is het enige merk op de markt dat door klinische studies kan bewijzen dat,met deze Lash Filler: 
  - de diameter van de wimpers 24% dikker maakt (in 3 behandelingen).
  - de krul van de wimpers vergroot met 31% (in 1 behandeling).

   

 • Moeiteloze elegantie: met de Inlei Lashlift wordt u elke ochtend wakker met perfect gekrulde wimpers die de natuurlijke uitstraling van uw ogen versterken. Perfect voor op vakantie! Geen uitlopende mascara, klonterige wimpers of tijdrovende krulroutines meer. Omarm de eenvoud en elegantie van ons innovatieve systeem voor wimperverbetering: Onze bekwame wimperstylisten begeleiden u bij elke behandeling en zorgen voor een comfortabele en ontspannende ervaring. Leun achterover, ontspan en laat ons onze magie bewerken terwijl u geniet van de verwennerij.
   

 • Resultaten: we begrijpen dat u langdurige resultaten wilt die echt een verschil maken. Inlei LashFiller zorgt niet alleen voor onmiddellijk volume, maar helpt ook om uw wimpers na verloop van tijd te voeden en te versterken.

Bovendien wordt dit fantastische merk van begin tot einde volledig geproduceerd in Italië, volledig conform met de Europese normen. Een unieke behandeling die is getest,en goedgekeurd door Italiaanse medische universiteiten. 

Geniet van het zelfvertrouwen van mooie, gezonde wimpers die langer meegaan dan je behandelsessies. Wees bereid om complimenten te ontvangen, waar je ook gaat, want je stralende ogen trekken ieders aandacht.

Kies voor 100% naturel en maximaal volume met InLei Lash Filler!
 

Dit is het perfecte moment om uw afspraak te boeken en aan een wimpertransformatiereis te beginnen. Onze deskundige wimperstyliste staat klaar om u persoonlijk advies te geven en u te begeleiden bij het proces om de wimperdikte te bereiken waar u altijd al van gedroomd heeft.

De aanbrenging is eenvoudig en veilig en de totale behandeling duurt max 1u15.


Om uw schoonheidsreis nog spannender te maken, zijn we verheugd u onze exclusieve wimperverzorging aan te bieden die de Inlei Lashfiller perfect aanvult.
Deze producten zijn ontworpen om je wimpers te voeden en te beschermen, 
zodat ze gezond en levendig blijven.

De InLei® Frida Mascara is een mooie aanvulling mocht je voor mascara opteren. 

Deze bevat Keratix wat de wimperhaartjes extra zal voeden en verstevigen. Een echte aanrader!


Vermijd waterproof mascara - oogmake up en oogproducten waar olie in zit, dit zal de lift sneller laten verdwijnen.
Olie zal ervoor zorgen dat de wimpers aan elkaar gaan kleven.

 

Wil je een zeer krachtige boost voor de groei van wimpers en wenkbrauwen?
Dan raden wij onze inlei serum aan voor een optimaal resultaat!


Zet de eerste stap naar moeiteloze schoonheid en ons assortiment Inlei - producten te verkennen.
Mis de kans niet om je wimpers te transformeren en te verbeteren. Vereenvoudig uw dagelijkse routine en  ervaar de magie van Inlei LashFiller.

Sluit u aan bij talloze vrouwen die het geheim hebben ontdekt!

HET RESULTAAT:
 

Het resultaat van de wimperlift houdt 6 tot 8 weken, 

Alles is afhankelijk van hoe goed je de nazorg opvolgt!
 

Onthoud dat de grotere effectiviteit van de Filler te wijten is aan het cumulatieve effect (herhaling). 
 

Om het maximale effect te bekomen dien je de Lash Filler behandeling 3 opeenvolgende keren uit te voeren met ongeveer 8 weken tussen elke behandeling. 
 

Daarna is het raadzaam om de behandeling telkens na 10 tot 12 weken te blijven herhalen als je het resultaat wenst te behouden.
 

Aftercare lashfiller

Contra-indicaties:
 

 • U bent niet zwanger of geeft geen borstvoeding

 • U neemt geen zware medicijnen of antibiotica

 • Ondergaat geen hormoon therapiën (ivf) of chemo kuren

 • Draag geen wimperextensions

 • Gedurende 8 weken geen behandelingen laten uitvoeren, lashfiller, permanente make up, oogcorrectie of andere behandelingen aan de wimpers.

 • U heeft geen aandoeningen aan het oog : diabetes retinopathie, staar, glaucoom, bacteriële infecties, strontje, ontstoken ooglid-randen

Inlei en zwangerschap contra-indicaties
hormoonbalans
inlei en zwangerschap
bottom of page