top of page

Wat is browmapping?

Bijgewerkt op: 17 aug.


Browmapping is een meettechniek die wordt gebruikt om de ideale vorm en positie van de wenkbrauwen te bepalen op basis van iemands gelaatstrekken. Het wordt vaak uitgevoerd door schoonheidsspecialisten of wenkbrauwspecialisten en pmu artists, om goed gedefinieerde en symmetrische wenkbrauwen te creëren die het gehele uiterlijk van de klant versterken.

Het browmapping-proces omvat meestal de volgende stappen:

▪︎ Gezichtsverhoudingen analyseren

De schoonheidsspecialiste onderzoekt het gezicht van de klant om de ideale wenkbrauwvorm te bepalen die past bij hun unieke kenmerken. Deze analyse houdt rekening met factoren zoals de gezichtsvorm van de cliënt, de oogpositie, de neusstructuur en andere oriëntatiepunten in het gezicht.

▪︎ Belangrijkste punten markeren en meten

met behulp van verschillende hulpmiddelen, zoals een wenkbrauwpotlood, mappingstring of een meetinstrument, markeert de professional specifieke punten op het gezicht van de cliënt om een ​​richtlijn te creëren voor het vormgeven van de wenkbrauwen. Deze punten omvatten meestal het beginpunt (waar de wenkbrauw begint), de boog of het hoogste punt van de wenkbrauw en het eindpunt (waar de wenkbrauw smaller wordt).

▪︎ De vorm tekenen en controle uitvoeren

op basis van de gemarkeerde punten tekent de professional vervolgens de gewenste vorm van de wenkbrauwen, waarbij hij/zij ervoor zorgt dat ze evenwichtig, symmetrisch en uitgelijnd zijn met de gelaatstrekken van de cliënt. Met deze stap kan de klant het verwachte resultaat visualiseren voordat er ontharing of een andere behandeling plaatsvindt.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page