Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt. 

De eigen wimpers worden verlengd waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat.

 

Hoe worden de wimperextensions aangebracht? 

De wimperextensions worden met de één op één techniek op uw natuurlijke wimpers aangebracht. Dat wil zeggen dat al uw wimpers hun eigen wimperextension krijgen. Deze worden met een speciale lijm bevestigd aan uw eigen wimper.

 

Hoe lang duurt een behandeling? 

Dit hangt af van persoon tot persoon en hoeveel wimpers je zelf hebt.

Gemiddeld duurt dit 120min en het bijvullen 90 min in beslag.

 

Hoe lang blijven de wimperextensions?

Ongeveer 3-4 weken als je ze met zorg en respect behandelt.

Vergeet niet dat dit een semi-permanente schoonheidsprocedure is.

De groeicyclus van een echte wimper is ongeveer 25-28 dagen. 
Wimperextensions zullen geen 4 weken vol blijven.

De nodige verzorgingsproducten, om de wimpers proper te houden en de houdbaarheid te verlengen, zijn verkrijgbaar in onze webshop of bij ons in het salon.


Waarom de wimpers om de 2 à 3 weken laten bijvullen?

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers: als je natuurlijke wimpers eraf vallen, vallen de extensions ook mee uit.
Om een volle rij wimpers te behouden, laat je het best om de zoveel weken bijvullen.

 

Zijn wimperextensions ook geschikt voor gevoelige ogen?

De wimpers worden aangebracht met een speciale lijm. Zelfs met gevoelige ogen zul u hier dus geen last in ondervinden. Indien je toch twijfelt i.v.m de lijm kan je altijd een testfase aanvragen. Er worden dan enkel wimpers geplakt en dit wordt gedurende 24h in het oog gehouden.

 

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers? 

Wimperextensions zijn absoluut niet schadelijk. De wimper heeft een groeicyclus en ze worden voortdurend vervangen zoals het haar op uw hoofd. Het is normaal dat uw wimpers uitvallen, maar dan groeien er weer nieuwe in de plaats op een natuurlijke snelheid en extensions versnellen deze cyclus niet.
Indien de behandeling verkeerd werd uitgevoerd of het niet naleven van de nazorg instructies (die worden meegegeven) is dit schadelijk voor uw eigen wimpers,  Ga dus nooit trekken aan je wimpers!

 

Ik heb nieuwe extensions laten aanbrengen enkele dagen geleden maar ze vallen uit – waarom?

Zoals hierboven uitgelegd hebben wimpers een groei cyclus maar het is onmogelijk om te zien wanneer deze zullen uitvallen Elke dag kunnen er 2-5 natuurlijke wimpers uitvallen, maar meestal merken we hier niets van.

 

Kan ik mascara of eyeliner gebruiken?

De meeste mensen zullen mascara niet nodig vinden omdat de wimperextensions u al een volle look geven. Gebruiken van mascara kan de extensions samen laten klonteren.

 

Kan ik wimperextensions krullen? 

Het is ten zeerste afgeraden extensions te krullen. De extensions houden hun mooie gebogen vorm. Gebruik geen klem wimperkruller, dit kan  uw wimperextensions vervormen.

 

Ik heb mijn wimper extensions ergens anders laten aanbrengen maar ze zijn een ramp. Kan je me helpen?

Helaas worden wimperextentions nog vaak aangebracht door mensen die hiervoor geen opleiding hebben gevolgd. We kunnen altijd de extensions verwijderen en een nieuwe set perfect uitziende wimpers aanbrengen afhankelijk van wat u wilt.

 

Wat moet ik doen voor mijn wimperextensions afspraak?

Gelieve op de afspraak te komen zonder mascara, make-up of crèmes rond de ogen, en gelieve uw wimpers ook niet te krullen. 
Let erop dat u een week van tevoren geen olie meer aanbrengt aan de wimpers!

 

Lengte? dikte? krulling van een wimperextension?

De extentions heb je in verschillende lengtes, diktes en krulling.
De lengte, dikte & krulling moet dus aangepast worden aan de natuurlijke wimpers voor een goede houdbaarheid ervan, maar ook de manier van plaatsing is van belang!  Ga bij een professional voor uw extentions zo voorkom je schade aan uw natuurlijke wimpers en dus een hoop ellende!